DESPRE NOI

Baia Mare Value Centre e făcut pentru tine și familia ta! La noi găsești tot ce ai notat pe lista de cumpărături, fără să pierzi timpul în trafic și fără prea multe bătăi de cap. Avem peste 50 magazine cu produse și servicii care stau zilnic la dispoziția ta, fie că trebuie să cumperi alimente, haine pentru copiii sau un cadou pentru cei dragi.
Împreună cu Baia Mare Value Centre poți ține pasul cu ultimele tendințe vestimentare ce le vei regăsi la Sinsay, Boutique 17, CCC, Takko Fashion sau Deichmann.

Și cei mici au toate motivele să ne viziteze pentru că, la Noriel și SMYK All for Kids, vor găsi sute jucării ce abia așteaptă să fie luate acasă dar și cele mai drăguțe hăinuțe. Și cât timp cei mici se distrează la Clubul de Copii Hoppa, tu poți să faci shopping relaxat la Carrefour Hypermarket.

Dacă îți place mișcarea și ești mereu în căutare de echipamente sportive, ai ajuns unde trebuie! Doar la noi găsești reprezentanțele magazinelor Hervis Sports și Sportisimo.

Pasionat de ultimele tehnologii? Cele mai noi gadgeturi dar și electrocasnice și electronice pentru tine și familia ta, le poți găsi, cu siguranță la Altex și Flanco.
La Baia Mare Value Centre ai undă verde la cumpărături! Și pentru ca tu să vii relaxat la cumpărături îți punem la dispoziție cea mai mare parcare din oraș cu 950 de locuri disponibile pentru tine, familia și prietenii tăi!