Zen Cut Barber Shop

Un salon de TOP!
Dacă ești un bărbat care se respectă și ține la aspectul lui fizic, ai ales locul potrivit. Salonul nostru este unul modern specializat in  servicii de îngrijire personală, loc unde vei găsi tot ce îți dorești pentru a te simți cu adevărat „în pielea ta”.
Suntem o echipă tânără, plină de entuziasm, în continuă dezvoltare profesională, cu pasiune pentru ceea ce facem și scopul nostru este de a-ți oferi cele mai bune servicii de hairstyling, dar asta nu este tot.
In salonul nostru poți să beneficiezi de un masaj capilar de relaxare, masaj facial, pensat și multe alte servicii, toate acestea ca tu să te simți și arați așa cum îți place.
Ai probleme cu căderea părului? La noi găsești rezolvarea. Salonul nostru dispune de un aparat specializat de diagnoză tricologic, iar in urma depistării cauzei căderii părului o să primești o recomandare de produse de cea mai bună calitate pentru aplicarea tratamentului potrivit.
Pe lângă toate serviciile de care poți să beneficiezi in salonul nostru, avem o gamă variată  de produse de calitate  pe care poți să le achiziționezi direct din salon la recomandarea unui specialist, produse potrivite nevoilor tale, cum ar fi: șampoane, ceară pentru păr de diferite tipuri, creme pentru față, măști faciale și multe altele.
Te așteptăm!

Program:

Luni-Duminică: 09:00 – 21:00

Oferte curente

Localizare